Поштовани посетиоци, добро дошли на најбогатији и најпосећенији сајт посвећен српском језику. Пред Вама је 23-годишњи труд, наш и наших сарадника, и генерацијски рад српских филолога и лексикографа.

Позивамо Вас као претплатника или приложника да нам помогнете да заокружимо српски језички пакет на интернету, како бисмо ускоро отворили учионицу српскога језика и озвучили два милиона српских речи.

Не замерите што после две и по године, и након завршетка Српског граматичког речника, са више од 117.000 граматички обрађених и акцентованих речи, ПОНОВО УВОДИМО ГОДИШЊУ НАПЛАТУ КОРИШЋЕЊА САЈТА, по цени од 3.000 динара за једногодишње коришћење, јер је то једини начин да наставимо са даљим радом и да финансирамо нове пројекте.

Уколико желите да постанете наш корисник, или имате тешкоћа са коришћењем свог налога, мoжете нам писати на имејл адресу srbosoft@gmail.com, а бројеве телефона можете наћи у менију Апликација, под ставком О нама.

УПУТСТВО за регистровање на сајту и његово коришћење можете погледати или скинути са овога ЛИНКА.

Препоруке за коришћење наших програма од стране Завода за унапређење образовања и васпитања и Синода СПЦ можете наћи на следећим линковима:

Мишљење Завода за унапређење образовања и васпитања
Препорука Синода СПЦ
Флајер - РАС

С поздравима, Србософт